English Danish Finnish French German Italian Norwegian Swedish
Na ndiqni në Facebook

Hyrje në portal

Enter Amount:

Dhuroni ndihmë Institutit Alb-Shkenca duke shfrytëzuar sistemin e sigurt PayPal.
10
Maj
2013
Thirrje për kumtesa dhe pjesëmarrje në Takimin VIII Vjetor Ndërkombëtar të Institutit Alb-Shkenca PDF Shtyp Shpërndaje me e-post
Shkruar nga Administrator   
AddThis Social Bookmark Button

Takimi2013
[Shtypni përmbi imazhin për të shkarkuar dokumentin]Instituti Alb-Shkenca

Organizon

Takimin VIII Vjetor Shkencor Ndërkombëtar

Afate me rëndësi:
Dërgimi i titullit dhe i përmbledhjes së punimit: deri më 14 qershor 2013
Shpallja e përmbledhjeve të miratuara: deri më 15 korrik 2013
Pagimi i kuotës së pjesëmarrjes: 15 gusht 2013

PS! Punimet që nuk dërgohen nëpërmjet sistemit ALPA nuk do të merren parasysh për paraqitje gjatë TAKIMIT VIII në Tiranë.

http://iash-takimet.org

TIRANË, 29-31 Gusht 2013

Last Updated on Friday, 10 Maj 2013 18:41